Nettbutikk
Hovedside
Nyheter


          

NDS, Nordisk Diagnose Senter As har sitt fokus på salg, support og kursing av multibrand diagnoseinstrument til lastebil, trailer, buss og varebiler, samt opplæring av verkstedpersonel. Dagens kjøretøy er kontrollert og styrt av avansert elektronikk, og med et såkalt multibrand diagnose verktøy, finnes mulighet for å lese ut feilkoder, sletting disse koder, testing av komponenter og kalibrering av systemer i de fleste tunge kjøretøy. I nær fremtid blir et slikt diagnostisk verktøy et spørsmål om og kunne overleve for de fleste uavhengige verksteder. Vi ser og idag at flere oem merkeverksteder tar in konkurrenrende lastebil merker for reperasjon, på sine verksteder.

Målsettning
NDS AS skal til enhver tid leverere utstyr og service til høyeste kvalitè og være en god samarbeidsparter til verksteder som reparerer tunge kjøretøy, uansett om Dere har noen få lastebiler, er et uavhengi verksted eller et merkeverksted.

Tilbyr
NDS AS kan i tilegg til salg av et markedsledende diagnoseutstyr og tilby teknisk support, kursing i egne lokaler med testbenker og lastebiler, eller direkte ute på kundeverkstedene. Vi legger stor fokus på support og utdanning og kjører gjerne kveldskurser så at Dere kan maksimere arbeidsdagen og tjene penger.

Vi kan også tilby nye slitedeler samt brukte og overhalte bytte komponenter.

Fremtid
Visjonen til NDS AS er og bli en av Nordens beste bedrifter på salg og support av multibrand diagnoseverktøy og tilhørende reservedeler, til verksteder, transportbedrifter, offentlige myndigheter og skoler.
NDS utvikles hele tiden og skall anpasse virksomheten etter kunders behov, idag og i fremtiden.

Eier

Jeg heter Krister Stålhandske Adolfsson og har teknisk utdanning, med de siste årene på høyskolen i Sandviken, Sverige. Årene 1994-2010 jobbet jeg som salg og markedssjef i reservedelsbransjen til tunge kjøretøy i Norge, parallelt var jeg også ansvarlig for diagnoseutstyr, opplæring og support.

 

Jeg ønsker Dere velkommen til en hyggelig prat om diagnoseløsninger og slitedeler som passer Deres verksted. Kom inom Lerkevegen 50 på Kongsvinger, eller kontakt meg direkte på +47 911 81 807 eller +46 (0) 70 317 3040 (Sverige) så er jeg sikker på at vi kommer til og samarbeide i fremtiden.

Hilsen

Krister S.Adolfsson

Om ossNettstedskart